אוג 22, 2017
7704 Views

בטן של חיטה – מה אסור לנו לאכול כדי להיות רזים ובריאים יותר?

נכתב ע"י

החיטה שאנו צורכים היום מהונדסת לאורך שנים ומכילה כמות גדולה מידי של גלוטן ובתוכו מרכיב בעייתי אחד בשם גליאדין המעורר את התיאבון. צפו בכתבה ששודרה בערוץ 10 המגאזין עם אושרת קוטלר:

“חיטה היא הדגן שהונדס גנטית באופן הקיצוני ביותר לאורך ההיסטוריה החקלאית”

בטן של חיטה, ספרו של קרדיולוג אמריקאי אשר בדק את השפעותיה של החיטה על גופנו במחקר מקיף במיוחד.

חיטה עתיקה בהשוואה לחיטה מודרנית

במהלך השנים השביחו את החיטה ועשו אותה עמידה יותר וקלה יותר לגידול. התאימו את החיטה כך שאנחנו נוכל לאפות ממנה מאפים טעימים ופריכים כאלה שאנחנו אוהבים לאכול. החיטה שונתה כל כך עם השנים על ידי עסקי החקלאות ומחקרים גנטיים, עד כדי כך שאינה מתאימה עוד לצריכה אנושית.

מעוניינים להיגמל מגלוטן וסוכר? השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם.

Article Categories:
בריאות
תפריט